1 In Mad

“Hak, oh, hak …”

Emilie og jeg dykkede ned i mine mange, mange madsopskrifter i dag. Vi skal finde på noget spændende mad at lave på tirsdag.

Jeg fandt en opskriftbog, jeg fik af Søren Gerickes engang, i forbindelse med et arrangement jeg var til, hvor han lavede mad. Han havde skrevet sin autograf på den. “Hak, oh, hak..“, skriver han (det var noget med, jeg havde sagt vi nok skulle have noget “mesterhakket”, når han skulle lave mad til os. Det kommenterede han på).

“Hvorfor skriver han “min smukke pige”?????”, spørger Emilie.

Tja – hvad skal jeg svare til det – andet end, at det er mange år siden og at Søren Gericke allerede var små-skør dengang :-/

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mette
  14. marts 2011 at

  Jeg synes nu også du er ret smuk… så helt skør er han nu ikke 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Allerede den 14.

  Den 12. og 13. er en sagablot. Jeg skal allerede åbne den 14. låge i min julekalender! For første gang nogensinde, skal jeg ikke fejre juleaften sammen med nogle af...

  Close