0 In Litteratur & Læsestof

Halvejs gennem Forkynderen

Stille lørdag morgen på mit læseværelse … jeg er mussestille, mens Kaj sover længe.

Men måske skulle jeg begynde at larme lidt? Så kan det være han vågner og gider at køre  til bageren 🙂

Jeg er sulten!

I mellemtiden tager jeg et par sider mere i “Forkynderen”. Jeg er halvejs i den her thriller nu – og det “kilder” ikke rigtig nogen steder. En snigende utålmodighed får mig til at bladre et par sider frem – jeg smugkigger – bare for at få et hint om, om overraskelsen kommer på næste side?

* Suuuk * – jeg ER ikke den store krimielsker.

stillelordagmorgen

I aftes faldt jeg i søvn midt i en svensk krimi (en film). Jeg vågnede netop som mordene blev opklaret og jeg gav mig til at bombardere Kaj med spørgsmål om, hvorfor han så lige myrdede DE mennesker der og Kaj måtte tegne og fortælle og sagde: “Det ville hjælpe, hvis du ikke SOV en halv time inde i filmen”.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar