1 In Gymnastik

Halvnøgen (med tørklæde)

Halvnøgen parvis? Halvnøgen (med tørklæde)!

Hvor blev jeg DYGTIG i går aftes.

Og mens de andre bombarderede instruktøren med spørgsmål, råbt i munden på hinanden (det svært at lære, det her – vi befinder os allesammen i et momentum af indlæringskaos. Nogen er bedre til at være der, end andre) så bidrog JEG med at holde min kæft og forsøge at lytte.

Sådan er det tit.

Jeg tier, mens de andre råber i munden på hinanden. Jeg synes jeg kan bidrage positivt til fællesskabet, ved at ikke også, at råbe højt og stjæle taletide …

Jeg sov som en sten i nat og hørte ikke engang Kajs vækkeur ringe.

Nu har jeg kysset ham farvel. Han er kørt på arbejde og om lidt bevæger jeg mig også ud i den fynske morgentrafik, klar til en ny onsdag med udfordringer til HyggeHelle. Og i aften venter spinningstimen med Frank (vikar på instruktørcyklen). Det er længe siden jeg har kørt hos Frank. Han er en hyggelig fyr. Og hvis jeg henter mine nye svømmebriller med styrke (købt hos Watery for mine fødselsdagspenge) kan jeg prøve dem ved en lille after-spinning-coool-down-swim-session.

Go’ onsdag, derude!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    VenterPaaVinBlog
    29. januar 2020 at

    Lyder som en go’ plan – dejlig onsdag til dig 🙂

  • Læg en kommentar