1 In Familie

Halvrund fødselsdag

I dag er det svigerfars – og hans tvillingesøsters – 75 års fødselsdag.

Deres fælles 50 års fødselsdagsfest var den første store fest jeg var med til, her i familien. Det var i foråret 1983 og jeg var 18 år.

Fødselsdagsfesten står selvfølgelig i skyggen af deres svigerindes alt for tidlige død i torsdags. Tvillingesøsteren havde inviteret til stor fest .. nu ved hun ikke, hvad hun skal …

For min svigerfars vedkommende, skulle der ikke holdes det helt store, pga. brudet i kindebenet, som heldigvis går meget bedre efter 2. operation.

Sønnen sidder i Norge og det ene barnebarn på sydfyn – men i aften respæsenterer Nikoline og jeg vores gren af Fam-stougård ved en stille fødselsdagsmiddag.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lars Christian Hostrup Schultz
    21. april 2008 at

    Kæreste Helle, Jeg synes det er godt i gør noget, og det skal man også. Selv om man oplevver den forfærdelige ting at miste familie medlemmer, så må man huske at leve videre i deres ånd, de ønskede jo ikke at alle vores andres liv skulle stoppe, barre fordi de ikke selv kunne være med mere, men ønskede at vi skulle glæde os og have det godt. En ting jeg lærte at min kære far, da jeg måtte sige farvel til ham i slut 2004. Håber i får en god aften alligevel, og mind altid med glæde i sindet

  • Læg en kommentar