0 In Spinning

Han er hård!

Det’ nok meget godt, at min spinningsæson går på hæld. Vi har nemlig fået en ny instruktør og han er hård.

Et kvarter inde i timen, begynder mine lægge at sitre af krampe. Han kører nogle lange tranceagtige-sessioner og efter træningen er jeg så smadret i mine ben, at jeg lister rundt resten af aftenen. Jeg håber det lønner sig!

I dag skal vi have overstået den 2. af marts 3 gymnastikopvisninger. Til træning i tirsdags, pudsede vi på alle de fejl vi lavede til den første opvisning sidste lørdags og vi er nok så go’e, som vi kan nå at blive.

Endnu er lørdagen kun lige begyndt og jeg vil starte dagen med at lave et overdådigt (og sundt) morgenbord til Helle & Kaj på Kur.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Og bæltet steg og steg …

Da jeg cyklede hjem fra udvalgsmøde hos Søren sent i aftes, så jeg til min forbløffelse, at hele pladsen under den nye bro, var dækket af vand! Da jeg kom...

Close