0 In Ham og så mig

Han må låne min hårklips

Chokket stod malet i Kajs ansigt i går aftes under statsministerens pressemøde, da hun nåede til sætningen: “… alle frisører skal holde lukket de næste 14 dage”.

“Naaj – Jeg trænger til at blive klippet!”, udbrød han og begravede begge hænder i sin fyldige “manke”.

Toooo late. I stedet kunne han jo glæde sig over at have hår. Mange mænd i hans alder har slet ikke brug for frisører mere. Kaj har stadig spor af de krøller han havde da jeg blev kæreste med ham i 1982. Især når han bliver langhåret.

Krølhårede Kaj, 20 år, et par måneder før jeg scorede ham

Jeg tror han har arvet sit fyldige hår fra sin morfar Holger, der havde et tykt hvidt hår (der dækkede hele hans isse) lige til han døde i en alder af 86 (Kajs egen far, derimod, blev skaldet som ung).

Holgers og Kajs fyldige hår og krøller er gået i arv til deres hhv. oldedøtre / døtre.

Nu skal jeg måske se min mand med hestehale?

Specialized frisuren

Jeg beroligede ham i hvert fald i går aftes med, at han gerne måtte låne nogle af mine hårklips og ellers KUNNE vi jo køre ud til at hans søster og låne svogerens hårtrimmer (det må vi nok godt, hvis vi spritter den grundigt af før og efter brug).

Danmarks frisører lukker ned – snart er der hår nok til et “springvand”. Smiiil, Kaj!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Før og efter billeder

SÅ er mit nye køkken helt færdigt. Se før og efterbillederne herunder. Er det ikke utroligt, hvad der sker på 15 år?

Close