4 Udgivet i Ham og så mig

Håndarbejde for mænd

Fredag aften blev tilbragt i ensomhed, for Kaj og Søren er taget på håndarbejdskursus.

Fluebinding: Håndarbejde for mænd!

Så var der ro i huset. Jeg fik skrevet et par taler til den forestående generalforsamling. Den ene var let. Jeg havde allerede ordene i hovedet. Jeg kunne sætte mig til tastaturet og lade dem flyde: Fra hovedet, ned i fingrene, via tastaturet op på skærmen og derfra ud på papiret.

Lørdag starter jeg tidligt med grovvalsede havregryn og minimælk. Jeg når lige min spinningtime inden Nikoline kommer og henter bilen, som hun skal låne. Så kan jeg vist alligevel ikke komme så langt omkring resten af dagen – lur mig, om jeg så ikke når et par sider i Liza Marklunds “Livstid”.

Lørdag aften har jeg en middagsinvitation hos Vibeke. Vi “slår pjalterne sammen”, nu da vores mænd har valgt os fra til fordel for håndarbejdskurset. Så kan vi også lige få planlagt det praktiske, omkring samkørslen til Vintercuppen på søndag.

Aaaahhhhhhh – der er udsigt til en fredelig lørdag. 🙂

Andre blogindlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Helle MA
  31. januar 2009 at

  Det lyder til at blive en god dag.

  Forleden kom vi til at snakke om, hvordan det egentlig var gået med Nikolines værelse. Om det var blevet indrettet fint som fluebinder-værksted til Kaj kom hjem fra Norge, eller det blev Emilies påklædningsværelse?

 • Svar
  Helle
  31. januar 2009 at

  Uha – lige nu står værelset hen som PULTEKAMMER. Skrækkeligt, så hurtigt man kan få fyldt lidt overskydende kvadratmeter op …

 • Svar
  Letten
  31. januar 2009 at

  Min mand har i mange år været formand for Fluefiskerne Bornholm.
  Det er utroligt med forskellige slags fjer og dimser der skal til.
  http://www.fluefiskerne.dk
  http://www.scandinavian-flyfishing.dk

 • Svar
  Helle
  31. januar 2009 at

  Ja, det er også derfor Kaj har brug for en hel “sy-stue” når han pakker al sit grej ud.

 • Læg en kommentar