5 In Film & Fjernsyn

Håndboldfred

Min Zaptor box satte sig fast på TV2 i aftes. Aner ikke hvorfor, og jeg gad ikke gøre noget ved det.

TV2 “kogte suppe” på succesudsendelsen om Morten og Peter, og Emilie og jeg sad alligevel bare og småsnakkede og fulgte ikke med. I hvert fald indtil kl. 21 – så kom der håndbold!

SÅ fik jeg slukket!

Jeg hader, at se håndbold! Mænd, damer, underordnet – jeg kan ikke fordrage at se det. Det larmer. Jeg kan ikke følge med. Jeg aner ikke, hvad de har gang i på den lille bane der. Det agressivt og irriterende.

Og kedeligt!

Og så lader jeg selvfølgelig bare være med at se det.

Det kan jeg, fordi jeg bor alene uden Kaj. For når HAN er her, SÅ kværner der håndbold i fjernsynet hver eneste lørdag og søndag eftermiddag. Lyden af håndbold i fjernsynet er en Kaj-er-hjemme-ting, ligesom WC-brættet der er slået op og sokkerne på gulvet.

Og prøv lige at tænk over, hvor meget håndbold, der egentlig er i fjernsynet! Hvorfor tror dem, der sætter programmerne, at vi allesammen gider at se det?! Tilgengæld viser de aldrig svømning, eller triathlon eller vægtløftning (sgu!).

Nå – men, heldigvis kan jeg slukke.

Lidt endnu …

For jeg ved ikke om den turnering pigerne ude på arbejde følger med i for tiden, når at slutte inden Kaj kommer hjem på fredag.

For så er håndboldfreden nok forbi …

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  skoge
  20. januar 2009 at

  Fodbold og håndbold – kan langt hen ad vejen følge dig – borring !! En omgang snooker (engelsk billard) det kan vække enhver 🙂
  Zaptorboksen har det med at fryse en gang i mellem – jeg trækker stikket ud af kontakten – venter 5-10 sekunder og sætter i igen – derefter starter zaptorboksen som første gang den blev tilsluttet – minder mig lidt om din historie med programfejl og bilfejl – sådan er det tilsyneladende bare…..jo mere teknik, jo mere der kan gå i udu.

 • Reply
  Helle
  20. januar 2009 at

  Jep – “genstart computeren”. Gammelt kendt trick. 🙂

 • Reply
  Letten
  21. januar 2009 at

  Ser heller aldrig Håndbold. Kan ikke koncentrere mig om det.
  Spild af tid at sidde og glo på en masse mænd – og kvinder der løber rundt med en bold. Aner ikke hvor langt landsholdet er nået. Ved ikke engang hvor de spiller henne!!!!!

 • Reply
  Helle
  23. januar 2009 at

  Letten – det ved jeg til gengæld! Kroation. Hørte nemlig om en skolebus elever, der var kørt galt dernede – de var vist på vej til en håndboldkamp.

 • Reply
  Letten
  24. januar 2009 at

  Ja, det hørte jeg vidst forresten også.

 • Læg en kommentar