0 In Familie

Handy-far kan

Hørt i Jysk i Århus søndag: (Ung mand taler i mobiltelefon) “Far er endelig blevet færdig med at samle skabet …”.

Hørt i Silvan i Århus søndag: (En ung kvinde henvender sig i kundeservice med nogle gulvbrædder. Hun ser opgivende ud.) “I bliver nødt til at vise mig, hvordan man samler de her gulvplader. Min far kan ikke finde ud af det!!”

Emilie og jeg sender sigende blikke til hinanden. Åh nej – en far der ikke kan.

Det er ikke alle, der er lige så heldige med deres handy-far som Emilie. I sidste weekend bar han hendes karlekammerskab op på 1. sal (næsten) alene. Der køres trailer, bæres tunge ting, saves og bores huller i væggene.

Emilie er ved at være på plads i sin nye by-lejlighed.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Man skal have nogle projekter

Jeg talte med min fysioterapeut (mens hun løsnede mit anspændte skulderparti) om, hvor tomt det er, når man mister sit mål. Uanset om man mister målet, fordi man er nået...

Close