0 In Løb

Hannerupløbet

Min debut på Hannerupløbet startede lidt ærgerligt med en aflysning fra veninden, som var blevet syg. Jeg kunne se frem til at skulle spise grill-pølsen efter løbet helt alene 🙁

Jeg var i god tid før start og fik set de andre starter (børneløb, walk, handicapløb, stafet, halvmarathon, trail og 10-km). Jeg sludrede med forskellige cykel og gymnastikbekendte.

Min løbetur gik fint.

Vejret var godt og jeg startede i en stor gruppe fuld af familier og folk i alle aldre. Jeg fandt hurtigt et godt pace med par damer og kom også til at løbe sammen med Bevæg dig for Livet Runners – mine DGI kolleger og løbernes pendant til Bevæg dig for Livet Riders. Det var en fin oplevelse – og som jeg har sagt det før, så er det bare så meget lettere at løbe, når man er i flok og finder et godt flow sammen med ligestillede.

De 5 km løb jeg på små 37 minutter. Stadig et stykke vej fra min mål om at kunne løbe 5 km på 30 minutter.

I mål fik “Helle Stougård, Baghjulet”, som jeg altid hedder, når Sportstiming tager tid, en økologisk og klimavenlig medalje. God idé.

Og så var der grillpølsen, som jeg skyndte mig at spise. Jeg var nemlig ved at være lidt sulten, eftersom jeg kom direkte fra arbejde. Sådan en hurtig grill-pølse ovenpå en løbetur, DET er noget der giver ondt i maven!

Med dagens løbetur i Hannerup Skoven rundede jeg præcis 100 km løb i år.

Det er grundlovsdag i morgen. Jeg har fridag , vejret lover fint og jeg skal ud at cykle 17 km. Rands Fjord Rundt sammen med niecen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar