0 In MTB

Med hat og blå cykelbriller

Jeg ankom til Brogården (hvor jeg ikke har været siden Ragnhild og hendes højskolelærerfar inviterede mig med til en sangaften i 1974) – borgermødet startede 18.30.

Jeg fandt en plads på 3. række.

Bag mig sad 3 damer, der allerede var begyndt på debatten hvad skal vi bruge Staurby Skov til.

”Ja i hvert fald ikke til mountainbike”, sagde den ene. ”Den anden dag kom jeg gående nede i Hindsgavl og så kom der bare én SUUUUUUSENDE uden om mig – ja, ja, det var ik’ for det, han var flik nok og så’n – men de kører så stærk”

”… ja og de har jo ikke ringeklokke på de forbandede cykler der” – (Hvem bander?? Jeg sniger mig til at kigge bagud – for pokker – hende kender jeg da!)

Snakken forstummede, da 5 slanke, sporty-udseende mænd primo fyrrerne kom og satte sig ned ved siden af damerne. Ikke nogen jeg kendte fra Baghjulet (hvis formand i øvrigt sidder med i STAU-udvalget).

Det var der, jeg besluttede mig for, at hvis nogen spurgte til mine interesser i Staurby Skov ville jeg sige:

Jeg er bare nabo og jeg vil gerne kunne gå en tur og nyde skovens dybe stille ro og se på sommerfugle.

Helt uskyldigt.

Og slet ikke løgn. Jeg elsker at gå en tur.

De vil alligevel ikke kunne kende mig, hvis jeg en dag kommer sneglende udenom dem, iført hat og blå cykelbriller 🙂

blaabriller

Nå – det blev ikke aktuelt.

Dem jeg kom i diskussionsgruppe med snakkede så meget, at der ikke blev behov for høre min mening. Det hele var vist også sagt.

Jeg glædede mig over at erfare, at der også var fokus på indgangene til skoven. I dag er der nemlig dårlig tilgang til skoven, som man slet ikke kan komme ind i, fra det verdenshjørne jeg bor.

Under afslutningen mistede jeg (næsten) kontrollen over mig selv – jeg kan ikke holde masken, når Steen Dahlstrøm holder sig ud på fynsk (Kaj (hvisker): Tag lige batteriet ud af ham”:

”Er der nånn der har en go’ idé?”

Ååhhh, for mit indre øre hører jeg Nikoline parodiere ham …”Nånn si’er det ene og nånn siger nåe andet”.

Ikke grine.

IKKE grine af borgmesteren, Helle!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Konverteret cykeltræning

Pga. stormvejret, blev søndags lange landevejstur på 125 km aflyst - vi prøver næste søndag i stedet. Jeg havde heller ikke lyst til at tage i skoven på min mountainbike...

Close