5 In MTB

Havde man da bare sine forbindelser

Der går rygter om, at vejrudsigten er bedre på yr.no fremfor på dmi.dk.

Hmmmm ….. jeg ved nu ikke rigtig hvad jeg syn’s.

Måske skulle jeg prøve med noget woodoo?

DET-BLIVER-IKKE-REGNVEJR-I-WEEKENDEN, DET-BLIVER-IKKE-REGNVEJR-I-WEEKENDEN, DET-BLIVER-IKKE-REGNVEJR-I-WEEKENDEN, DET-BLIVER-IKKE-REGNVEJR-I-WEEKENDEN. DET-BLIVER-IKKE-REGNVEJR-I-WEEKENDEN, DET-BLIVER-IKKE-REGNVEJR-I-WEEKENDEN. Jeg gentager: DET-BLIVER-IKKE-REGNVEJR-I-WEEKENDEN!

Hmmmm ….. jeg ved nu ikke rigtigt, om jeg tror på den slags.

Jeg kommer til at tænke på min moster, som havde en veninde, der var præst. Min moster skulle holde et fødselsdagsarrangement som var lidt afhængigt af godt vejr. Så var det, Præste-veninden tilbød sig: “Du siger bare til, hvis du har brug for hjælp til vejrudsigten. Jeg har jo mine forbindelser, ved du”. 🙂

Havde man da bare sine forbindelser.

Jeg giiiiider ikke cykle to dage på Hærvejen i regnvejr!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helle MA
  24. marts 2009 at

  Jeg forstår dig helt. Tanken om det er u-udholdelig. Men tænk så på, at du har Kaj ved din side, og en masse rare cykelvenner, alle med masser af humør.
  Så uanset om det regner eller solen skinner, bliver det helt sikkert en god tur.
  Og når du nu venter det værste, kan det jo næsten kun blive bedre, ik!

 • Reply
  Helle
  24. marts 2009 at

  Joe – masser af rare cykelvenner. Kaj har jeg godt nok ikke ved min side – han bliver klogeligt hjemme i tørvejret 😉

 • Reply
  Helle MA
  24. marts 2009 at

  Nåh!
  Jeg synes du sagde, at Kaj skulle med?

 • Reply
  limmer
  24. marts 2009 at

  Helle, lige et godt råd til en anden gang. Du må aldrig sige det du ikke vil have, men sig istædet det du vil have. Det er en helt simpel woodoo-regl:-)))))

 • Reply
  Helle
  24. marts 2009 at

  JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN, JEG-VIL-HAVE-SOLSKIN-I-WEEKENDEN.

  Jeg kan mærke, det begynder at virke, Limmer 🙂

 • Skriv et svar

  Read more:
  The Kartoffelmos woman

  Håber der er godt med energi i kartoffelmos med mørbradgryde. I morgen skal jeg ud at cykle 135 km!

  Close