1 In Alkohol og alkoholfri

“Hej, jeg hedder Helle. Jeg har et alkoholproblem.”

Problemet er, at jeg ikke kan lade være med at drikke de der 2, 4, 6, 8 glas rødvin hver weekend.
 "Jamen, hvorfor skulle du da også det?", spørger du måske.
Fordi det går i benene.
"I benene?!", spørger du måske. "Jeg troede det gik i hovedet".
Forkert. Hos mig går det i benene. Og når man nu gerne vil være One of the Boyzzz, så nytter det ikke noget at møde til træning hver søndag formiddag med lårmuskler, der er degenererede af alkohol. Så jeg prøver at nedsætte mit forbrug. Jeg prøver. Det er bare så svært, for det smager så godt og så er det så forbasket hyggeligt.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  conny
  22. april 2006 at

  Du har fuldstændig ret.
  Men med en 15-årig i huset, der gerne skal hjem i god behold, så er der én, der må holde sig lidt i skindet, så hun kan blive hentet.
  God fornøjelse med dit fortsæt 🙂

 • Læg en kommentar