0 In Foreningsarbejde

Held i uheld

I går, da jeg cyklede ud for at mødes med Nikoline til en træningstur, blev jeg passet op af en cykelrytter.

Han cyklede op på siden af mig, og spurgte, om han måtte spørge mig om noget. (Han snakkede sikkert til mig tøj. Der stod BAGHJULET og TURLEDER skrevet på tværs af mig – det har nok set rimelig ansvarligt ud).

Han fortalte så, at han netop havde meldt sig ind i Baghjulet – og nu ville godt høre, om vi cyklede på søndag? For i så fald ville han møde op.

Jeg fik fortalt ham om sæsonstarten på søndag og “suppeturen” og snakkede lidt om gruppevalg osv. Glad takkede han og drejede til højre, hvor jeg skulle til venstre.

Så var det, at webmoster her kom i tanke om, at jeg slet ikke har set eller modtaget praktiske informationer om nogen suppetur. Da jeg kom hjem, sendte jeg en sms til forskellige mulige ansvarlige. Det viste sig sørme, at ingen havde gjort noget!

Ingen lokale leje. Intet indkøb. Ingen hjælpere eller praktiske grise på plads.

Så fik vi da lige lidt småtravlt der! Forhåbentlig falder det hele på plads – lokalet er i hvert fald reserveret i 11. time. Så håber jeg resten flasker sig …

Det var da held i uheld, den fyr spurgte ind til det – ellers var ingen måske kommet i tanke om, at ingen havde gjort noget?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Søndag og home alone

Kaj drog hjemmefra i morges og meldte hen på eftermiddagen, at hans aktiviteter trak ud - jeg skulle ikke vente ham hjem til aftensmad. Jeg har med andre ord haft...

Close