2 Udgivet i Hverdagen

Heldig onsdag

Jeg cyklede i Kvickly i går på vej hjem fra arbejde og mens jeg stod i kø ved kassen, overværede jeg et pinligt optrin. Kunden foran mig overfusede både salgsassistenten og kundens egen kone. ”Gider du GODT lade være med at blande dig!”, RÅBTE den utiltalende fyr ind i hovedet på sin unge kone. Jeg aner ikke hvorfor. Konen lignede én der var ved at tude. Folk gloede … Det var temmelig ubehageligt. Bare han nu ikke blev voldelig?

Så jeg fik travlt med at komme gennem kassen med mine få varer og kassedamen virkede også lidt rystet.

Jeg hævede 300 kr. over i kontanter og skyndte mig ud af butikken.

Først da jeg var hjemme, opdagede Emilie (da hun ville tømme den) at min pengepung ingen kontanter indeholdt!

I al forvirringen, havde jeg glemt at få penge tilbage!

Når man får FOR MEGET eller FOR LIDT tilbage, vil kasseassistenten have en kassedifference. Det ved jeg! Så jeg ringede straks i Kvickly og forklarede sagen.

Hvilken kasse gik du igennem”, spurgte fyren i kundeservice. ”Var det sådan en …. æhh …. øh … lidt mere … hhmmmhhmm …. om jeg så må sige … MODEN dame”. Ja, ja – sig det bare: hende den gamle på mindst 50! Hendes kasse var det. (Der er ikke mange voksne, der gider arbejde som kassedamer).

I morges ringede Kvickly så tilbage. Mine penge var fundet. Kassedamen havde ganske rigtigt haft en kassedifference på +300 kr.

Jeg kunne hente mine penge i kundeservice. Der var jeg heldig 🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  MrsBaloui
  8. april 2010 at

  Det er så pinligt, når folk ikke kan styre deres temperament offentligt – går og småskændes eller skælder højlydt ud på deres børn, når de er ude at handle… Desværre er der mange af den slags mennesker.

  Heldigvis kan du så tænke tilbage på turen i Kvickly som alligevel OK, Det må man da kalde super service 🙂 at de sådan “finder” dine penge og giver besked om det.
  Jeg har aldrig tænkt over, at man selvfølgelig kan ringe til butikken bagefter 😉

 • Svar
  Pollyanna
  8. april 2010 at

  Jeg lavede samme nummer i Bilka i lørdags – de har desværre ikke ringet! 🙁

 • Læg en kommentar