1 In Cykeltøj

Helle cykeltøj – kap. 117

For nyligt fik jeg en ny kasket på: koordinerende “Formand” for DGI Cykelmotion:

dgiformand

I den anledning modtog jeg forleden en pakke, med mit nye DGI arbejdstøj – cykeltøjet, som jeg skal have på, hvis jeg skal med ud og køre noget cykelskole i nogle DGI foreninger.

dgiinstruktør

Helle og cykeltøj er et kapitel for sig – flittige læsere vil vide, at jeg har mine problemer med at skrue mig ned i Italiensk designet lycra … i Baghjulets klunz skal jeg op i en str. XL og så er der ENDDA ikke plads til alt for dybe vejrtrækninger, på en cykeltur ..

Da jeg kørte “Esbjerg-Middelfart” for præcis et år siden, var der en DGI-“Vores Puls” trøje med i startposen. Jeg forhåndsbestilte en str. L (nu da jeg lige havde smidt nogle kilo). Den kunne jeg på det nærmeste ikke SKRUE mig ned i.

Jeg forærede den til Nikoline.

Så da bestillingslisten til instruktørtøjet kom, valgte jeg at bestille samme str. som jeg har i Giordanas Baghjuls klunz: XL. Så måtte det da passe …?!

Her skal I se hvad jeg fik:

Billedet herunder: DGI str. XL – vs. – Baghjulets str. XL.

dgitroje_vs_baghjulets

Konklusion: Et bogstav i nakken er ikke nogen brugbar målefaktor og tøj SKAL bare prøves på.

Det er lørdag. Jeg har ikke tømmermænd efter vinsmagningen og sommerfest i går aftes (smagte nemlig ikke noget vin) og cykeltøjet holder hviledag, for mit hus trænger voldsomt til en tilstedeværende husmor.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Cykel Myggen
  12. august 2014 at

  Det er godt nok utroligt hvor stor forskel der kan være i størrelsen på sådan noget cykeltøj, selvom det har samme anviste størrelse. Jeg er helt enig i at det derfor nogengange er lettere at købe det i butikken istedet for på nettet.

 • Leave a Reply

  Read more:
  En dårlig hårdag

  Ja, hvis man ellers kan tale om dårlige hårdage, når man ikke har noget!! Jeg er ikke nogen besværlig kunde, når jeg går til frisør. Jeg har en enkelt korthårsfrisure...

  Close