0 Udgivet i Sikker på cykel?

Helle i asfalten

Nej. Ikke mig.

Den anden Helle. Men det var dælme mere held en forstand.

Vores 18 mand store gruppe var på vej hjem fra aftenens træningstur. Vi kørte ad en smal vej og der var et skarpt sving til højre. Vi kørte kolonne kørsel, 2 og 2.

Uheldet havde godt nok ikke noget med gruppens størrelse at gøre – det kunne være sket om vi så havde været tre. Jeg kørte ved siden af Jens – han inderst og jeg yderst. I det skarpe højresving mister Jens kontrollen over sin cykel og kommer ud af kurs. Han pløjer ind i hækken og jeg ser ud af øjenkrogen på min højreside Jens og hans cykel hvirvle op i luften.

Og jeg tænker “Væk! Væk! Væk!” og styrer min cykel over i den modsatte side af landevejen og fremad, for ikke at blive trukket med ned. Væk, for ikke at få hele feltet bag os i nakken.

Og så hører jeg Helles råb bag os – hun lå i Jens’ baghjul.

Og så lyden af metal mod asfalt. Den lyd får blodet til at fryse til is!

Det viste sig, at Helle landede ovenpå Jens. Det skånede hende lidt for asfalteksemen. Jens og Helle lå fortumlet i vejkanten – bortset fra stødet, forskrækkelsen og Jens’ knuste cykelhjelm (!!) var der ikke sket alvorlig skade og efter en tid, kunne vi rulle hjem.

Ja – rulle! Efter sådan en oplevelse ruller gruppen hjemad i dæmpet tempo.

Jeg synes Baghjulet har haft uacceptabelt mange styrt i år …

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar