4 In Motionscykelløb

Helledusseda … hvad sker der?

Jeg har en voldsom indre irritation, som der ikke skal så meget til at ”trigge” i disse dage. Jeg aner ikke hvorfor!

F.eks. fik jeg forleden en officiel mail fra den marketingsansvarlige i organisationen for Odense-København. (Vedkommen er i øvrigt hustru til den kendte, tidligere cykelrytter som arrangerer det her 6000 mand store kommercielle cykelløb).

Det var en masseudsendelse til alle deltagere og der stod: ”Vi bliver i øjeblikke spammet til med spørgsmål fra deltagerne ….” og så en opfordring til alle om, at gennemlæse de mange tidligere udsendte nyhedsmail for information.

Jeg følte en eksplosion af raseri, da jeg læste de første linjer (og det selv om jeg personligt ikke havde spammet nogen som helst, så jeg kunne med rette være bedøvende ligeglad …).

Mailen var underskrevet navn og titel ”Marketingsansvarlig”.

Uden at tænke ret længe, trykkede svar og skrev:

”Kære Marketingsansvarlige. Det lyder sgu ikke særlig pænt, at I skriver jeres kunder ”spammer” jer! I kunne med fordel have valgt en mere diplomatisk formulering!”

Med venlig hilsen Helle Stougård, Motionscykelklubben Baghjulet – Vi cykler for sjov!!!

Send.

Af sted med mailen.

Arrrhggghhhhh!!! Det lettede ikke en pind alligevel, jeg kunne lige så godt have ladet være.

Der kom svar tilbage, at nej, det var måske lidt en uheldig formulering, men det var bare fordi at bla-bla-bla (undskyldninger, undskyldninger) og ”for resten, så må man heller ikke sige sgu! Det lyder heller ikke pænt”.

SLAM. Der fik hun mig.

1-1.

Hold kæft, jeg sidder og parlamenterer på mail med Jens Veggerbys hustru. Hvad sker der for dig, Helle?! Hvordan pokker kan jeg lade mig provokere af noget så ligegyldigt, som ikke vedkommer mig ….(lige bortset fra, at jeg modtager den dårlige kommunikation i min indbakke)?

Forleden skrev jeg en syrlig kommentar på Facebook, fordi en person markedsfører sin forretning via sin private profil i fora, der ikke handler om det forretningsområder, vedkommende opererer i, og hvor vi andre ikke har meldt os ind, for at modtage den her virksomheds kursustilbud. Det er “bad standing” og voldsomt irriterende, ja …. men hvad rager det mig, at folk er elendige kommunikatører?

Grrrrrr – det kan da ikke være rigtig, jeg allerede skal ud og cykle alle mine aggressioner ud? Jeg er sgu (fy-fy, ikke bande) da lige kommet hjem fra 100 kilometers, knap 700 hårde højdemeters Hjerterdame Tour 🙁

Lige om lidt, når jeg har drukket min morgenkaffe, vil jeg kaste mig over en omgang søndagsrengøring. Det må da være en praktisk måde, at komme af med energien på ….?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kristina
  26. august 2012 at

  Sgu er ikke længere et bandeord, og derfor helt stuerent…så altså 1 – 0 til dig Helle 🙂

 • Reply
  Merete
  26. august 2012 at

  Den der syrlige kommentar i FB-gruppen (hvor jeg også er) var helt på sin plads! Der er snart ikke andet end reklamer for både dit og dat i den gruppe… var vist ikke helt meningen da den blev oprettet. Øv…sgu!

 • Reply
  Helle
  26. august 2012 at

  Ja, øv ….

 • Reply
  Fru E
  28. august 2012 at

  Ved sgu ikke om jeg tør svare med al den irritation :-))

  Men jeg vil nok nævne noget med en fødselsattest og de ændringer der kan ske med een med baggrund i tallet på den dersens attest. Heribland irritation uden egentlig grund.

  ;-).

 • Læg en kommentar