0 In Fotografering

Helles på Deutsches Museum

Forleden dag fik jeg nemlig en forespørgsel fra Deutsches Museum. På Flickr havde de fundet et af de billeder jeg tog i slummen i Mandaue, lidt uden for Cebu City på Fillippinerne da vi var derude og besøge Emilie i maj 2014. Nemlig dette:

(Ak … slummen i Mandaue. DER kan du snakke klima- og plastikproblemer!)

Deutsches Museum spurgte om de måtte bruge mit “imponerende billede” i en udstilling de var ved at forberede, som handlede om vandforsyning i udviklingslandene. De skulle nok krediteret mit navn, lovede de.

Jeg sagde ja.

Kvit og frit.

Og de takkede.

Det gør det sikkert ikke nemmere at leve af at være fotograf, når alle vi amatør-fotografer forærer vores billeder væk, på høflig forspørgsel.

“Jamen, så skal vi jo til München“, siger Kaj. “Vi skal da ned og se Helle på Deutsches Museum” 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar