0 Udgivet i Motionscykelløb

Helnæs Vestfyn Tour

Da jeg landede i min seng kl 00.30 i går aftes, efter en fantastisk Seebach Musical i Århus Musikhus, havde jeg nu ikke meget lyst til at skulle tidligt op og af sted til Helnæs Vestfyn Tour – men en god nats søvn hjalp på det og i det flotte solskinsvejr var det ikke svært at komme af sted.

Kaj skulle køre guide på en Riders gruppe på 85 km og jeg sluttede mig til gruppen.

Vi blev 8.

Det blev en fantastisk tur i dejligt vejr og godt selskab. Jeg kørte løbet i 2015 sammen med Pia og den dag var det storm og regn og haglvejr. Dejligt at få lov at opleve den smukke tur i bagende varme.

Og i dag fik Riders-gruppen lov til at træde igennem.

Desværre har jeg ikke meget billeddokumentation med hjem, for jeg overlod mit kamera til en anden og vi fik vist skubbet knappen ned på “video”. Med mig hjem har jeg 30 ultrakortevideoklip.

(Tilgengæld kan jeg berolige jer med, at han IKKE blev kørt ned af en traktor, selvom det næsten ser sådan ud.)

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar