0 In Motionscykelløb

Helt høj af Hjerterdametur

Check! Hjerterdametouren er gennemført for 5. gang.

Helle og jeg besluttede os for, at finde en gruppe og cykle sammen med, nu da vi ikke havde nogen cykelveninder med hjemmefra. Vi startede med at kapre Pia (min gamle vintercupmakker). Og så fik Pia og Helle også lige lavet en vintercupaftale – de manglede begge to en makker og jeg glæder mig rigtig meget over, at de fandt sammen.

Starten på de 100 km gik kl. 10.00 og efter lidt tid, lå vi naturligt sammen med en gruppe piger, der cyklede ca. lige som os. “Vi er 3, I er 3. Skal vi lave en gruppe?“, spurgte vi. Den var de med på. Vi slog pjalterne sammen.

Det er bare så meget lettere at cykle, når man er en gruppe. Og sjovere. Tiden går bedre.

Solen skinnede og det var så godt som vindstille. Der var tid til at snakke og grine og inden mange kilometer var vi godt i snak med de 3 fremmede piger, fandt fælles referencer og fælles bekendte. Ikke alle var lige træk-stærke, men alle bidrog med et eller andet i gruppen – om ikke andet så gå-på mod og godt humør.

Ind imellem fik vi følgeskab af flere kvinder, som cyklede med et stykke tid.

Vi tog os tid til at gå i 2 depoter.

20 km før mål fik en af de fremmede piger en punktering af den slags der bare siger BANG! Den fik Helle og jeg klaret i fællesskab og vi vandt respekt blandt de andre piger, der ikke kunne skifte en slange.

Humøret var højt, da vi cyklede i mål i Ringe og kunne sige tak for turen og for følgeskab til hinanden. Pga. vores depotpauser og punkteringen (samt lidt bakkeopsamlinger) var vi sent inde, men vi havde dog alligevel kørt med 27 i snit. Det synes vi var OK.

Da vi var lidt olie-beskidte (pga. punkteringen) snuppede vi først et bad og gik så ind og fik sandwich, vand, Goodie Bag og en hyggesnak.

Helle har held i spil! Sidste år vandt hun et hjulsæt til 2600 kr. Igen i år løb hun med en flot gevinst – et virkeligt sødt smykkesæt.

Inden vi kørte hjem, nåede jeg at lave en ny cykelaftale med Pia. Hun tager med på tur med mig og “Bevæg dig for livet – Riders” til Tour de Kerteminde, den 24. september.

Dejlig lørdag. Dejlig cykeltur. Jeg er helt høj efter sådan en dag og glæder mig allerede til jeg skal ud på min cykel igen – helst i solskinsvejr lige som i dag.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar