0 Udgivet i Sikker på cykel?

Helt sig selv

I går kl. 18.30 fik jeg mine bange anelser bekræftet. Min klubkammerat tog telefonen fra sin hospitalsseng, da jeg ringede.

“Jeg vil bare høre om du er OK”, spurgte jeg ham og det spørgsmål forbavsede ham, for sådan plejer jeg ikke og ringe og spørge ham, på en almindelig mandag aften. Det undrede ham også, at rygtet om hans nedkørsel allerede var nået mig, men jeg kunne fortælle at jeg praktisk taget havde siddet i første parket til uheldet.

Og selvfølgelig var han ikke OK. Han lå på Kolding Sygehus og var temmelig mørbanket og lige kørt ned på racercykel. Men han havde ingenting brækket og var sluppet med knubs og det er billigt!

Jeg blev beroliget, da jeg gennem samtalen kunne høre, at han havde sit vanlige jeg i behold:

1. Han var RASENDE på bilisten, der ikke havde overholdt sin vigepligt!

2. Han havde rekrutteret falckredderen til vores Fredags MTB 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar