0 In Gravel biking

High5Hundred

Det’ den 16. februar, det’ lørdag, solen skinner og der er mindst 11 graders varme udenfor – af sted ud på cyklen. Jeg satte The Gravel Girlzz stævne ved Rema1000 i Strib kl. 11.00.

Til en start var vi nemlig kun 2 Strib-piger på turen og så passede startstede jo fint. Men senere sluttede 3 mere sig til. De kom fra Fredericia og Middelfart, så derfor havde de allerede nogle kilometer i benene inden min hårde High5Hundred gravel startede.

Konceptet: Vi skal have 500 højdemeter med hjem, koste hvad det vil. Første peak – bakkerne ved Nørre Allé (rundt og rundt). Næste peak – bakkerne ved Røjle Klint, dem alle sammen. Tredje peak – Højskredsvej, aaarrghhh den giver godt – 34 højdemeter mere på. Fjerde peak – Kasmose. Femte peak – Lortebakken nede bag Vejlby Fed camping. Den var mudret i dag.

Så mod Kustrup ad gode gravel stier.

Nu begyndte Gravel pigerne at snakke om energibarer. Helle og AG havde noget med i lommen. Det kunne godt deles i 5 lige store dele, hvis det kom dertil.

Så ned omkring Roerslev, så vi kunne få den LEDE bakke tilbage mod Bogensehovedvejen.

Nu begyndte Fredericia pigerne at kunne mærke de hårde kilometer, de efterhånden havde på. Heldigt at vi netop nu var oppe på 450 højdemeter og derfor kun havde 50 tilbage op til de 500.

Så retur mod Kauslunde, Hyllehøj og Middelfart i roligt rulle-af tempo (vinden var god, vi pakkede hinanden ind). Vi sluttede ved Købmanden. Så var der også godt og vel udsolgt hos flere af os.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar