0 In MTB

Hjem før lyset slukker

Jeg vil nu give Emilie ret – hvorfor købe en ny cykel, når man har én i forvejen, én der overnikøbet ligner den nye så meget!

JEG kan i hvert fald næsten ikke se forskel …

Mens Kaj beundrede sin nye skat i går aftes, tog jeg mig selv HÅRDT i nakken og sprang i cykeltøjet. Det var fristende at kaste sig ned i sofaen, ved siden af ham – men for tiden arbejder jeg på et projekt, som betyder mange timer ved computer og i bil og så er det bydende nødvendigt for min ryg at komme ud at blive rørt, når muligheden byder sig.

Det gjorde den i aftes, for vejret var fint og MTB’en stod smurt og klar.

Jeg ladede nødtørftigt batterierne på min cykel-hats-lampe op (den har ikke været i brug siden sidste vinter) og besluttede mig for et par omgange på Melfar 24 timers natrute. Den ligger lige uden for døren, er 16 km lang og jeg kender den til bevidstløshed.

Som sagt så gjort. Jeg holdt benene i gang og forventingerne lavt.

Min lampe er så kraftig, at hvis jeg stiller den på højeste kapacitet, blinker bilisterne af mig, fordi de vil have jeg skal blænde ned. Den styrke plejer jeg derfor kun at bruge i skoven. Den er ikke nødvendig på en oplyst rute.

Det lave blus til trods, så begyndte min lampe at blinke, da jeg nåede Strib 2. gang. Lange seje dobbeltblink, som en tågelampe på et fyrtårn. Jeg havde ikke fået ladet det helt op – Jeg var ved at løbe tør for energi!

Det kvarter jeg bor i kan være temmeligt mørkt, at komme hjem til uden lys på cyklen – så jeg satte farten op og trampede for fuld gas – hjem før lyset blev slukket.

Og jeg nåede det – pyyyhh – så fik jeg ovenikøbet pulsen op, på min 32 km lange aftencykeltur. Herligt og over al forventning 🙂

Og sikke dog en fantastisk søvn sådan en aftencykeltur giver. Min ryg og jeg er klar til endnu en arbejdsdag – som iøvrigt starter med en udfordrende opgave: Jeg skal lave reklamebannere til banderne ved en håndboldlandskamp.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Århus by night

Århus by fredag night. Først et par timers powershopping, så middag på en græsk restaurant, en god snak, god mad og en god flaske vin. Herefter overlod Kaj bilnøglerne til Nikoline,...

Close