1 Udgivet i Familie

Hjemme igen

”Ellers sket noget her hjemme, mens jeg har været væk?”, spurgte jeg Nikoline da hun hentede mig i lufthavnen i aftes.

”Næ…Ikke bortset fra, at jeg har kørt 2 katte ihjel på én weekend!! Denne ene på Langeland og den anden netop nu, på vej herop”

Hvor grufuldt!

” ….Og så blev Stinne fanget i Føtex lørdag aften efter lukketid ….”

Fanget i Føtex!?! Jeg ser for mit indre øje stakkels Stinne i sit arbejdstøj, med næsen fladtrykt på ruden (”Hjæææælp, hjæææælp, luk mig uuuuuud”) – den må jeg have uddybet.

Helt så dramatisk havde det vist ikke udviklet sig, men sikkerhedsvagten, som lukkede og låste og gik for tidligt hjem, stod vist til skideballe hos chefen …

Herhjemme ligner det hele sig selv. Alle mine planter (ude som inde) er gået ud i sommervarmen. Vanding af krukker og potter er vist ikke noget man bruger så meget energi på, når man er teenager alene hjemme.

Jeg starter med at kigge billederne fra vores kærlighedsweekend i Norge igennem. De sidste, som vi tog i går eftermiddags ved badesøen – uhhh, de sorterer vist under kategorien ”til internt brug”. Måske skulle jeg simpelthen slette dem?

Så er der kun 10 dage, til vi igen skal svømme i havet og dase på en strand på Mallorca …

Nogen der ved, hvor mange kilo man kan nå at tabe på 10 dage?

strøget af censuren kopi by you.

 

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Moster Tulle
    29. juli 2008 at

    Nej, men hvis du finder ud af det, så giv lige et praj, ikke?
    Har dog et enkelt forslag – lad være med at spise den hyggelige is på havnen hver aften. (og det gælder jo så mig selv!!)

  • Læg en kommentar