0 Udgivet i Ferie

Hjemtur med tekniske problemer

Sidste dag i Tyrkiet blev rånydt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kl. 18 blev vi hentet af bussen og så fulgte to timers kørsel til lufthavnen. Vi checkede ind og blev scannet og kropsvisiteret efter alle kunstens regler. Heldigvis fik vi til sidst lov til at forlade landet.

En halv time senere end planlagt, boardede vi – kl. var 23.30. Nu skulle det gøre godt at komme hjem.

“Cabin crew, ready for take off” …

Og så ingenting. Der skete ingenting.

Så kom kaptajnen i højtalerne. Han hed Rasmus og han fortalte, at der var problemer med den ene motor. Vi var nødt til at vente på en mekaniker. Sagen var, at han ikke kunne starte motoren. Når han forsøgte, kortsluttede et eller andet. Man kunne derimod godt “kickstarte” motoren manuelt – og det var så det, den der mekaniker lige skulle hjælpe med.

Oh my god!

Giv jer endelig god tid! Ingen sure miner fra min side, trods forsinkelsen. JEG skal ikke op at flyve i en maskine, med motorproblemer.

På spørgsmål fortalte Kaptajn Rasmus, at vi ikke skulle være nervøse for, at motoren ville sætte ud, når vi var i luften og at den så igen kun kunne startes manuelt, for (forklarede han), når man var oppe i 11 kilometers højde, kunne man så-at-sige “løbe” motoren i gang igen hvis den skulle sætte ud …. ikke noget problem, sagde han. Og vi skulle ikke blive nervøse, han havde selv lovet sin kone og sine to små drenge, at han ville være hjemme i morgen tidligt!

Så sad vi ellers og ventede i TO TIMER, inden det tekniske problem var løst og vi endelig kunne lette.

Pyyyhhhh …

Vi landede i Billund ved 5 tiden og kl. 6 lå vi endelig hjemme i vores senge.

Til trods for den lidt hårde natterejse og alt for lidt søvn, var vi nogenlunde friske i dag. Kaj smuttede Emilie hjem til Århus, hvorefter vi tog ud på en frisk 65 kilometers cykeltur.

Så er den søndag vist også ved at være godt brugt.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar