0 In Motionscykelløb

Hjerterdametouren for 4. gang

Jeg kørte Hjerterdametouren i dag. for fjerde gang i mit liv. 5 piger fra Baghjulet havde tilmeldt sig klubturen i år.

hjerterdame2016

7 km efter start, var der et grimt styrt foran os. Mit blod fryser til is, når jeg sådan skal passere 5 piger i asfalten og jeg får det sådan lidt “sikkerhed frem for alt” – uf, jeg er ikke glad for det.

Men turen gik fint, selvom jeg synes det var HÅRDT og blæsende.

hjerterdame2016b

Helle gjorde et hæderligt forsøg på at trække mig op i fart og gav mig både fysisk og moralsk opbakning, men de 3 timer og 47 minutter (svarende til 26,6 i snit), hvad jeg havde at give i dag.

Vel i mål hyggede vi med mad og drikke, sammen med de tilbageblivende piger. Der var held i sprøjten i dag – jeg vandt mig en ny sportstaske og dælme om ikke Helle løb af med 3. præmien.: et hjulsæt til en værdi af 2600 kr., så vi slææææbte gaver hjem i min VW Sportsvan.

hellepgaver

Nu slapper jeg af med kvinde OL i mountainbike og føler mig behageligt træt og tilpas efter en god cykeldag. Ligesom Annika Langvad (der ikke fik nogen OL medalje) kan jeg kun sige. Jeg er godt tilfreds med min indsats i dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sådan en dag skulle man blive hjemme

Det er ikke nemt at være turleder, når ens største (og måske slet skjulte) dagsorden er: Jeg vil hjem! Det startede allerede ved den punktering, vi havde kort efter start....

Close