0 In MTB/ Op af sofaen

Hjule MTB med Laura

Team Faster Helle & Laura deltog i Baghjulets Hjule MTB i dag. Jeg havde taget mine julebriller på (dem jeg købte i Lübeck sidste år) – der var gevinst for bedste juleudklædning.

Den brugte Trek som jeg forærede Laura for 3 år siden kan ikke køre mere. Så Kaj havde været ude og låne en mountainbike til hende. Vi tog lige en lille opvarmningstur på den inden start, for at være sikker på at Laura havde styr på det med gear og bremser. Det fik hun hurtigt.

Starten gik fra Naturcentret. Vi cyklede efter kort og skulle finde 15 orienteringsposter med tilknyttede spørgsmål.

Det gik strygende. Vi blev udfordret og måtte slæbe vores cykler op ad nogle store bakker. Laura fik hurtigt varmen og lynede jakken op.

Vi kiggede grundigt på kortet og bestemte os sammen for, hvilken post vi ville lede efter nu. Post 3 måtte vi lede efter længe. Vi kunne bare ikke finde den.

Enkelte steder smed vi cyklen og løb – det var hurtigere. Der var meget mudret efter alt det vand vi fik i går.

Da vi havde fået 12 poster sagde jeg til Laura:

“12 poster er da meget godt!”. Men Laura svarede: “Ja, men man kan også få 13 …”.

Så vi snuppede en til. Så kunne vi heller ikke nå mere inden for tidrammen. Vi cyklede i mål.

Her venteder der os æbleskiver, gløgg og sodavand.

Og dælme om der ikke var præmie til Team Faster Helle og Laura. Det skyldtes vist nok, at de vindende hold var lig med dem, der selv havde lavet spørgsmålene (og den ene af dem, havde vidst sågar placeret de faste poster her, i sin tid), så præmierne gik videre ned i rækken. Vi fik hver en Baghjuls Buff og en ringeklokke. Ikke så tosset.

Jeg svendte under nissehue og julemaske, men jeg vandt ikke for bedste udklædning. Den gevinst var der andre juleudklædte der løb med.

Det var en dejlig søndag i skoven. Jeg glæder mig allerede til jeg skal i skoven igen. Nu venter 5 dage, hvor jeg ikke når været ude i dagslyset overhovedet.

Jeg må iøvrigt også lige huske at høre Laura om hun har fået smag for det med at cykle mountainbike.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Første svømmetur!

Efter sidste uges succesfulde svømning langs kysten i Alcudia, vovede jeg i går, at tage til morgensvømning for første gang i umindelige tider. Planen var, at svømme 200-400 meter - bare...

Close