1 Udgivet i Motionscykelløb

Holstebro tour-retour

Lady Merida og jeg har været en tur i Holstebro i dag. Det foregik sammen med 3 piger fra Baghjulet og formålet var at deltage i “Pigernes Verden MTB” – et MTB løb kun for kvinder.

Der var 14 piger på startlisten og der komme ikke nogle eftertilmeldinger.

Da vi var ankommet, gik vi i startteltet, betalte de 50 kr. løbet kostede og jeg fik mit startnummer – nummer 5. Så listede vi ud på en lille prøveomgang på ruten. Gudskelov!

For da jeg var kommet igennem den, gik jeg direkte i startteltet og afleverede mit startnummer igen. Jeg stillede ikke til start og kørte ikke løbet!

Den rute var al, AL for teknisk svær for mig! Jeg kunne overhovedet ikke cykle den (og jeg HADER at gå tur i skoven, med min cykel).

Jeg kan bedst beskrive ruten som “Sort Piste”.

Sort Piste?! Og det, når man slet ikke er til alpint … Men mere til langrend, sådan for motionens skyld.

Arrangørerne spurgte forbavsede hvorfor jeg ikke ville starte. Jeg sagde hvorfor. Ruten var for svær for mig … Jeg tror de syntes det var rigtigt ærgerligt for mig. “Ja, det er ikke nemt at lægge en rute”, sagde den ene. “Nogen synes det er for svært og andre synes det bliver for let.”

Mens mine veninder kørte MTB løb, cyklede jeg en tur alene i skoven ved siden af. Det var en fin tur (og min første på Lady Merida), men den havde jeg jo ikke behøvet at køre helt til Holstebro, for at få. Men smukt var der da …

Efter en time, kørte jeg tilbage til starten, hvor løbet nu var slut.

Vinderne blev kåret (3 lokale piger) og lodtrækningspræmierne blev trukket ud. Der var gevinst på nr. 5 og selvom jeg prøvede at dukke mig og ikke trådte frem, da mit nummer blev råbet op (jeg ville ikke have lodtrækningsgevinst, når jeg ikke havde cyklet), trak arrangørerne mig ud af flokken. De vidste godt, jeg var nr. 5 – måske har de tildelt mig gaven som et plaster på såret?

To ting jeg er glad for i dag: At jeg havde mod til at træde ud og ikke følte mig presset til at sige B, selvom jeg havde sagt A. (Det gav en del ubehagelig opmærksomhed).

Den anden ting er, at jeg kan mærke det her er et punktum: Jeg skal IKKE ud til MTB arrangementer, jeg ikke på forhånd kender beskaffenheden af.

Oplevelsen i dag var et punktum.

Fremover vil jeg glæde mig over, at give den gas på “børnepisten” – helst masser af motion til mig og min nye Lady Merida. 🙂

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Louise T.
    17. september 2012 at

    Sådan har jeg det også! Jeg vil hellere gi’ den gas på den røde løjpe end være ved at dø af skræk på den sorte 😉

  • Læg en kommentar