0 In Gymnastik

Hometraining

For satan – det snerper til med det gymnastik og nu VIL jeg have de sidste trin på plads. Så i dag, da jeg havde fået sendt Kaj til Yoga, hoppede jeg i noget blødt tøj, låste jeg døren, trak gardinerne for og satte instruktøren på storskærm. “Så læææænge det swinger ...” (Thomas Helmig) – det er god serie og det er hurtige bevægelser.

Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden de små film, vores instruktører lægger op. Mange af mine med-gymnaster bruger dem ikke, men jeg slider dem sønder og sammen. Det er hjemme på stuegulvet, jeg får lært detaljerne ordenligt. Her kan jeg tage sekvenserne igen og igen i mit eget tempo. Og det lønner sig.

Det må være et ømt syn. Jeg sveder som en ko (åbner stuevinduet og lader den frostklare luft strømme ind). Det hårdt og da Kaj kommer hjem efter sin Yoga-time er jeg sgu næsten lige så træt som efter spinning.

I morgen er der ekstra-træning. Det bliver til 2½ times gymnastik.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Føj for en våd vintercup

Vintercup,  3. afdeling i Salbrovad. Par nr. 180 møder op, fuld af gå-på-mod. Starten går 10.43 - og så starter alle ubehagelighederne ellers. Sikke et møgvejr! Det regnede. Det var...

Close