0 Udgivet i Sikker på cykel?

Hovedspring i åen anbefales ikke

Dejlig graveltur i formiddags med Kaj og Jan.

D’herrer lægger ruter til et cykelarrangement, så der var en mening med galskaben og valg af veje.

Kaj stod for spændingen.

Han tog et HOVEDSPRING fra træbroen, der går hen over åen ved Fænø Sund – MED cykel!! Hen over rækværket og hele molevitten. Selv var jeg allerede stået af cyklen, for at trække over.

Jeg cykler aldrig over den bro. Har aldrig gjort det, i de 20 år, jeg har færdes der på cykel …

Men det plejer at gå godt for Kaj, som han si’r.

“Naaaj!!”, råbte jeg og nåede at se Kaj ligge med 4 brækkede ribben og brækkede kraveben og hjernerystelser og-hvad-har-vi. Men heldigvis var Kaj hurtigt oppe at stå og det så ikke ud til, der var sket større skader.

Vi tog lige en pause, for at få pulsen ned igen. “Du holder lige øje med ham der i aften”, sagde Jan og det skal jeg nok. Jeg står klar med psykisk og fysisk omsorg, hvis der skulle blive brug for det.

Jeg skylder …

Vi kunne fortsætte turen uden flere problemer. 46 gode kilometer grusveje i hus.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar