0 In Uddannelse

Human Resource

Gud-hjælpe-mig, om jeg ikke begynder på en nyt kursusforløb i morgen. Det 4. siden 1. oktober.

Og når jeg gør det, så er det ikke fordi jeg hungrer efter ny viden lige nu, hvor jeg netop har overstået flere projektskrivnings- og eksamensforløb. Det er heller ikke fordi, jeg har mangel på guldrandede eksamensbeviser. Eller fordi jeg tror ét mere vil skaffe mig det job, jeg ikke har lige nu.

Det er fordi jeg jeg som ledig har RET til “selvvalgt uddannelse” (som de kalder det) og jeg vil HA’ hvad jeg har ret til, selv om der ikke er særlig meget uddannelse “selv at vælge imellem”, når man er højtuddannet i forvejen.

Man får forresten heller ikke ikke kørselsgodtgørelse, hvis man har en højere uddannelse, hvormod sidemanden (på samme kursus), der evt. har mindre uddannelse, får transporten refunderet. Underlig logik …

Da jeg hørte før jul, at der i det nye år skulle skæres endnu mere på kurser til ledige (jeg hørte rygter om, at man skal ned på 80% af understøttelsen, hvis man går på kursus mens man søger job?) – ja, så skyndte jeg mig at booke de sidste 12 dages kursus, jeg kan få.

Så i morgen starter jeg på Human Resource. Hvis det kursus forløb går lige så hurtigt, som de foregående, er jeg nærmest færdig lige om lidt. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar