0 In Gymnastik

Hun gjorde det bare!

Så kom den. Påskeferien! Og ‘blob-blob’ jeg er oppe og tage ilt ind. Jeg har det som én der befinder sig på bunden af et dybt hav og kun lejlighedsvis dukker op til overfladen. Jeg er så pisse overbelastet på min arbejde, at jeg næsten ikke kan huske mit eget CPR nummer!

Men altså, ilt tager jeg ind, som nu f.eks. i lørdags, hvor den sidste af mine gymnastikopvisninger fandt sted.

Det der med at stille sig op for an mennesker og lave gymnastik er nyt for mig og meget grænseoverskridende – tidligere gjorde jeg det bare ikke. Men nu gør jeg.

Måske gør jeg det netop, fordi det er grænseoverskridende?

Jeg havde så mange sommerfugle i maven, da vi gik på gulvet i Lillebæltshallen, at jeg kunne have stukket af. Men jeg havde deltaget i samtlige træninger vinteren igennem og nu var jeg altså nået hertil – helt iht. den strategi jeg lagde for mig selv efter Landsstævnet i Ålborg i sommers.

Gosh – der var ingen vej tilbage!

Da musikken gik i gang, vidste min krop hvad den skulle lige nu. Smil! Slap af! (Jeg havde ikke inviteret nogen til at komme og kigge. Ingen var der for at se på mig). Jeg var ikke alene, men sammen med knap 40 holdkammerater M/K.

Tilskuerpladserne i hallen var tæt pakket og deres opbakning strømmede imod os som en mur af positiv energi. De klappede taktfast. Af vores fejl (uperfekt er det nye sort) såvel som af vores succeser! Hallen kogte og da vi forlod gulvet, var vi allesammen varme i kinderne og storsmilende.

Check.

I did it !!!!

Nu venter cykelsæsonen. Der er præcis 1 måned til jeg rejser ned til mit elskede Mallorca for 11. gang i mit liv. Jeg glæder mig så meget, at alt andet –  arbejde, what-ever – er fuldstændig sekundært.

 

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Vinterklar

Jeg fik købt en ny vinterjakke, under gårsdagens shoppetur med Nikoline. Jeg er vinterklar  :-)

Close