0 In Gymnastik

Hun GJORDE det bare

Lørdag forløb som jeg havde planlagt og blev en god dag.

For jeg GJORDE det bare – jeg der ellers aldrig har gjort det førdeltog i forårsgymnastikopvisningen sammen med mit 70 mand store M/K hold.

I år skulle det nemlig være.

Anledningen var min instruktørs 50-års jubilæum som gymnastik-instruktør i KIF. Det ville jeg bare bakke op. Jeg er ellers ikke så meget for, at stille mig op og lave gymna-hopsa mens folk glor.

Da jeg ankom til hallen var det sidste jeg tænkte inden jeg gik ind, at jeg kunne nå at vende om i døren og køre hjem. Ingen ville savne mig!

Men nej! Jeg havde sat mig selv det her for og heldigvis var det ikke spor slemt.

Resten af mit hold mødte nemlig også op. Der var masser at mennesker at gemme sig imellem. Vores M/K hold var dermed det største af dem alle og som de eneste måtte vi gå indmarchen i rækker af 3 og 3 for at kunne være der alle sammen, flot med fanerne forrest.

Og så lavede vi ellers bare det vi plejer at gøre, når vi er til gymnastik. Et repræsentativt udsnit af, hvad vores gymnastikvinter er gået med.

Det hele tog 10 minutter, så var det overstået og det gjorde slet ikke ondt. Vi fejrede det med øl og sodavand ude på sidelinjen.

Og vores instruktør blev hædret efter alle kunstens regler og fik en statuette for sine 50 års arbejde – den blev selvfølgelig døbt “En Anne-Grethe” og de unge instruktører har noget at stile efter nu.

Og så kunne jeg sætte mig og nyde synet at alle de andre hold, som var så dygtige.

Som prikken over i’et havde jeg meldt mig til festspisning om aftenen, hvor 130 gymnaster med familiemedlemmer deltog. Kaj fik jeg også lokket med og det blev en hyggelig aften, hvor vi fik snakket med en masse nye mennesker.

Der er nu 4 uger til jeg skal begynde at træne med et DGI hold, der skal til Landsstævnet (nu, jeg er der oppe alligevel, tager jeg lige den oplevelse med).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Guldbryllup

Så blev det den femte i niende og i dag skal vi fejre min mor og far, som har guldbryllup. At være gift – og med den samme – i...

Close