0 Udgivet i Arbejdslivet

Hun syntes også, det var noget lort

Dagens tophistorie i lokalpressen: Nyindvalgte folketingsmedlem Dorthe Ullemose har bevidst løjet sig 3 år yngre end hun var. Jeg hørte historien torsdag morgen i radioen på vej til arbejde.

Og næ nej, ikke noget med “jeg-glemte-lige-jeg-havde-haft- fødselsdag”-agtigt (det kan ske for enhver). Retteligt var hun født i 1964 (50!? Av min arm!), men fortalte altså, både under og efter valgkampen, at hun kun var 47.

Begrundelsen var (fortæller hun), at hun ikke ville have opmærksomhed (?!) og at alder for hende, nok var “lidt ømfindigt”.

Man må ikke lyve. Det er endnu værre at lyve når man er politiker, hvor troværdighed er altafgørende, selvom det nu er sjældent man kommer i fængsel for at gøre det alligevel. Mest synes jeg dog bare det er sindsygt pinligt og Dorthe? Jeg synes du bærer ved til det bål, der siger at:

50 år?! – Det er fanme noget lort!

Skal vi nedsætte en basisgruppe?

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar