1 In Bolig og hjem

Huset dengang – del 1

Efter (nu snart) 4 uger alene hjemme, har jeg haft rigtig god tid til at sidde ude i min have og tænke og med et til-salg-skilt i forhaven, dukker tanker om huset her uundgåeligt op.

Hvor er der sket meget, i de 20 år vi har boet her. Se nu bare det her billede, som er taget i et hjørne af haven, den første sommer vi var her.

Lokalkendte vil bemærke, at drejer fireårige Emilie der hovedet til venstre, så vil hun fra sin udkigspost på “Futtogets” skorsten, kunne se helt op til Friskolen i Skrillinge. Hjarnøvænget, Alrøvænget, Vorsøvænget eller Frederiksøvænget var slet ikke bygget endnu! 

hjorner-af-haven1A

Nu ser her sådan her ud:

hjorner-af-haven1B

Legepladsen vi påbegyndte anlægning af den sommer, er forlængst revet ned igen. Naboerne har bygget ud og fireårige Emilie fylder 24 om 18 dage.

Og ja: Hun faldt ned. Tit faldt nogen ned fra Futtoget og slog sig, men heldigvis overlevede alle unger barndommen i vores have.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ib
    6. august 2015 at

    På den selvsamme tid gik Nikoline og Emilie på skovture i haven hos mormor og morfar i Strib. Mormoren smurte madpakker, lavede saftevand og udleverede tæppe. Godt belæsset med udstyr drog de unge opdagelsesrejsende “i skoven” og slog lejr under havens fjerneste buske og træer. Der blev spist madpakker, drukkket saftevand, lyttet, sanset og oplevet.
    Nogle sten ( en stenvarde) som de havde de lagt i under en busk lå uberørt i flere år efter. Carpe diem.

  • Læg en kommentar