0 In Arbejdslivet

Hvad man dog skal lægge øre til!

Hørt i går i forbindelse med min halvrunde fødselsdag:

Citat min chef – 31 år gammel:

“Hvor gammel bliver du egentlig Helle – 55?

Hold kæft mand!!! Bliver du virkelig FEM-OG-HALVTREDS?!

Prøv lige at tænk …. så er der bare FEM år til du fylder 60 !!!”

Tænk, det sagde han sgu! Den knægt! 🙂

Som om han tror, jeg ikke tænker på det! Og lige ville minde mig om det …. Tssk, tssk, tssk … den ungdom, den ungdom.

Nå – da latteren havde lagt sig, mindede jeg mig selv om, at sådan sagde han nok fordi han til dagligt IKKE spekulerer over, at jeg faktisk kunne være hans mor 🙂

Men ellers startede min 55-års fødselsdag med morgenbord sammen med Kaj kl. 06.00. Den fortsatte over i en arbejdsdag med flag og balloner (pyntet af de søde kolleger), videre til hjemmekontoret og hurtig-suppe fra dåse, så af sted til en benhård interval-spinningstime hos træner Keld.

Han var ikke helt sig selv på instruktørcyklen i går. Han havde fremmed musik med (ikke hans genre! Men noget der skulle testes inden spinningseventen næste søndag). Han han lovede at rette op på det til næste gang.

Efter spinning fik jeg lokket Kaj med en tur i bassinet (Jow! Det’ min fødselsdag, så jeg må bestemme hvad vi skal!). Bare lige 500 meter cooooool-down svømning og så hjem på hovedet i seng.

Her til morgen starter jeg med de sunde madpakker – Kajs fisk – skåret på det dertilindrettede og håndlavede, hjemmesnedkererede “lakse-skærebrædt”, som Kaj fik i klimavenlig julegave for 4 ugerstid siden.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar