6 In Mad

Hvem pokker har …?

Hvem pokker har taget en bid af min ostemad?!?

EEEEMIIIIIIIIIIIILIE!!?!!??!!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Limmer
  26. november 2008 at

  Hi_hi, de kære unger…

 • Reply
  Michael
  26. november 2008 at

  Hæ hæ….. frisk tøs 😉

 • Reply
  Helle
  26. november 2008 at

  Man kan aldrig ha’ noget i fred, når man har teenagere i huset!

 • Reply
  Helle MA
  26. november 2008 at

  Nej. Jeg havde købt 2,5 kg Pingvin-slik til jul og sat det ned i kælderen. Jeg tjekkede jævnligt låget, for at se om det var intakt. Joh, det var det skam. Men efter et par uger, syntes jeg alligevel, at mængden af luft i spanden blev større. Hmmm. Jeg vejede den, og vægten viste kun lidt over 2 kg. Og jeg blev så klog, at man godt kunne åbne spanden uden at ødelægge låget. Så viklede jeg gaffa- tape rundt om. Heller ikke det var nok. Nu er der knapt 1,5 kg tilbage, og rullen med gaffa er brugt op. Gud ved om der er noget tilbage, når jeg pakker den ud til jul?

 • Reply
  Helle
  26. november 2008 at

  😀

 • Reply
  Helle K.
  28. november 2008 at

  Se at få trukket tænderne ud på den brødrister 😉

 • Læg en kommentar