4 In Ham og så mig

Hviledag

I dag er det hviledag. Vi hviler ud efter en rigtig god fødselsdag i går. Familiekomsammen på den her side ender tit i lejrbål, guitarspil og sang. For sådan er det, når man har 3-4 guitarister og en masse sangglade i familien.

Det gjorde det også i går. Vi skrålede til John Denvers “I’m leaving on a jetplane”, Kim Larsens “Kringsat af fjender” og Bamses “Der er alt for længe til i morgen”. Og nogle af sangene kan vi flerstemmigt – aij, hvor vi selv syn’s det lyder godt! Vi her helt hæse, når vi går hjem.

Er det forresten ikke underligt, at John Denvers størtst hit var “Leaving on a jetplane” – og så ender han med at dø i et flystyrt!?

Vi fik også hilst på de nye familiemedlemmer – vi mødte min nevø og min niece (mine børns fætter og kusine) for første gang i vores liv – nogle meget søde og udadvendte unge mennesker. Det var stort.

Kaj og jeg havde en god træningstur sammen i går formiddags før fødselsdagen. 65 km – 27,5 i snit. Kaj har det ikke så godt med sin astma i øjeblikket. Indimellem trækker han vejret gennem et sugerør – derfor cykler han knap så godt som han plejer. Han har så-at-sige bevæget sig lidt “ned på mit niveau”.

Fedt vejr, god stemning – et endorfin kick. Én af de ture, der er gode for vores ægteskab. Man fristes næsten til at citere Flo-Jo Joyner: “It’s better than sex”.

I morgen er det Grejsdalsløbet, 130 km sammen med Kaj, Oluf, Kim, Klaus og de andre – så få nu rigtig hvilet ud i dag, Helle!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  conny
  13. maj 2006 at

  Hvor lyder det som nogen hyggelige familiesammenkomster! Det er så herligt at synge sammen. Vores forældre sang måske mest fra højskolesangbogen, hvor vi vælger popangene, som så efterhånden bevæger sig ind i højskolesangbogen.
  Synd for din Kaj med hans astma. Min husbond har også et astamaproblem, som mestendels kan løses ved at huske at tage et hiv medicin før en løbe/cykeltur.
  Håber Grejsdalen var god -der er i hvert fald mange bakker!

 • Reply
  conny
  13. maj 2006 at

  – popSangene – mente jeg naturligvis.

 • Reply
  Lizelotte
  13. maj 2006 at

  Hm – vil nok foretrække sex 😉
  Selvom en cykletur også er go’.

 • Reply
  Helle
  13. maj 2006 at

  Nåe ja … det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet ;o) …

 • Leave a Reply

  Read more:
  Førstehjælpskursus

  Og så var der førstehjælpskurset i Baghjulet - en genopfriskning af kurset for 4 år siden. Det var et godt og lærerigt kursus, med en masse praktiske øvelser. Så hvis man...

  Close