0 In Ferie

Hviledagen tages alvorligt

3 dage med 200 kilometer og 3000 højdemeter … jeg valgte at tage hviledagen helt bogstaveligt. Jeg lod cyklen blive hjemme og tog med på togtur til Lucca, hvor jeg brugte dagen på at se på byen, drikke kaffe i skyggen, føre gode samtaler og spise lækker mad.

Vi besøgte en cykelforretning, hvor Kaj havde handlet ind, da han cyklede Milano-Rom for 2 år siden. Her mødte vi alle de af vores klubkammerater, der havde taget turen til Lucca på cykel.

Vi købte ikke noget (vi har så meget cykeltøj, at vi nærmest ikke kan nå at bruge det). Vi nøjes med at følge med i andres spændende indkøb, som herunder, hvor én fik købt sig en “ny” cykel med hjem. Der “sparkes dæk” i 32 graders Toscansk varme.

I morgen venter en hård tur på godt 90 kilometer og med mange højdemeter.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Flov lusker jeg ned bagved …

Søndag morgen krydsede jeg fingre for godt vejr og tog til fællestræning. Vi var 12 i gruppen - 2 piger, resten mænd. Uhhhh - jeg ER ikke glad for at...

Close