0 In Hverdagen

Hvilesøndag med Tour de France

Det’ søndag.

Jeg restituerer ….

og jeg laver så lidt som muligt fysisk.

Over middag placerer jeg mig i min nye sofa med en kop kaffe. (jeg må forresten snart fortælle mere om den nye sofa …)

Kaffemaskinen fortæller mig, at vi nu har lavet 509 kopper kaffe og 106 “mælkekaffer” siden vi fik Kajs ny maskine i juni. Jeg kan passende drikke kaffen af den souvenir kop vi fik, da vi så Tour de France i 1. parket engang for mange, mange år siden … dengang man kunne rejse til Frankrig.

Min nye sofa føles lidt som 1. parket i dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Afhopperen

Den ene af de 3 bøger jeg læste, mens jeg lå med tæerne i det Ioniske Hav var ”Afhopperen – Mine 20 år i Scientology” af Robert Dam. Robert Dam...

Close