0 Udgivet i Hverdagen

Hvor er det dejligt …

Hvor er det DEJLIGT at have en mand i huset!

Tag nu aften. Jeg skal af sted på cyklen. Tager mine Sidi cykelsko på. Bemærker, at noget er anderledes. Kigger under skoen og ser, at jeg har fået nye klamper på!!

Og jeg vidste ikke engang, at jeg havde brug for det 🙂

Lidt senere ruller vi hjemmefra på cyklerne. Vi følges ad. Jeg (som sagt) for at møde til træning sammen med de andre. Kaj på vej ned til Kajakklubben, hvor han er i gang med sit begynder kursus. Vi har bare lige cyklet lidt ned ad vejen, da …. psssssssstttttttt … jeg cykler over en sten og skærer mit bagdæk op!

“Bliv her!”, siger Kaj. “Jeg kører hjem og henter et nyt hjul!”.

Ham op på havelågen og hjem. 3 minutter efter, kommer han trampende tilbage med et cykelhjul under armen! Hurtigere end kan nå at stave til cykelslange, har han skiftet hjulet og tramper hjem med det flade.

Så ER man sgu da forkælet 🙂

Aftenens træningstur blev 60 kilometer. Jeg havde gode ben – eller måske er jeg i topform efter Mallorca?

Jeg var iøvrigt vidne til ikke mindre end 2 styrt i aften. Det første skete på vej ud, i en af de andre grupper. Jeg ved slet ikke hvor galt det gik.

Det andet styrt stod Allan i vores egen gruppe for. Nu har han dælme cyklet i hundredevis af kilometer nede på Mallorca i sidste uge, uden uheld – og så styrter han på en lang og lige nedkørsel ovre i Egeskov!!!  Sikke et styrt – saaallttooooooo – Han rullede rundt som en anden stuntmand og landede i rabatten i en gevaldig mudderpøl! Måske derfor fald han blødt? Han kom i hvert fald og heldigvis ikke til skade.

(Der kan I selv se, nedkørsler ER farlige).

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar