0 In MTB

Hvor er folk dog glade!

Hvor er det bare et fedt sted vi bor!

Og hvor kan man bare opleve mange ting på en lille MTB tur. I dag oplevede jeg f.eks. en masse hesteryttere (sådan må det hedde – hesteryttere. Cykelryttere rider på en cykel. Hesteryttere rider på en hest.)

Jeg holdt tilbage for dem ved Hindsgavl.

Holdt stille og så på, når de galopperede og sprang over forhindringer ved Gals Klint og langs stranden. Jeg lyttede til deres trompetfanfarer – hvor hyggeligt. De red Hubertus jagt.

Engang skrev jeg et blogindlæg med overskriften “Hvor er folk dog sure”, men i dag har lyst til at skrive et med overskriften “Hvor er folk dog glade!”.

Alle de smil, jeg har mødt på min vej.

Jeg sluttede min MTB tur med stop ved Søbadet hvor jeg mødte en masse venner og bekendte. De var i gang med at lave MTB løb. De sagde “Hej Helle!” og bød mig på kaffe og brunsvigerkage.

Desværre blev mit stop kort fordi jeg kom til at fryse.

På vejen hjem mindede lyden af SKUD mig om, at de jægere, som jeg mødte (og smilede til!) på min udtur, nu var i gang med at afvikle deres jagt. Jeg kørte uden om.

Hold op – det er jo blevet hundekoldt!

NU finder jeg vinter-mountainbikestøvlerne og de lange handsker frem og på mandag skal jeg i klubtøjsbutikken og se, om jeg kan finde mig et par nye vinterbukser. De gamle smed jeg ud med huller i, efter en af forårets tidlige lørdagsture med Kaj.

Ahhhh – sådan en lørdag er man fyldt op af ny energi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Endelig student!

I dag fik Nikoline sin studentereksamen. Hun sluttede faget dansk med et nyt 7-tal (som det hedder hjemme hos os) og mor her kunne placere huen på hovedet af hende....

Close