0 In Udstyr

Hvor har du været i hele mit cykelliv?

Her kommer en fuldstændigt usponoseret, ubetalt og af et ærligt hjerte ment anbefaling i et blogindlæg, der handler om min nye cykeltaske (HyggeHelle kan nemlig, som bekendt, ikke købes til at mene, tænke eller skrive noget som helst).

Den her taske så jeg hos Tine, som begejstret viste sin nye fødselsdagsgave frem.

Jeg viste Kaj Tines nye taske og han stivnede nærmest. Så sad han og ‘youtubede’ en halv times tid (Kaj researcher altid grundigt, inden han køber udstyr – det er lige meget om det er biler eller cykeltasker).

Herefter bestilte han 3 stk. på nettet.

  • en til hamselv
  • en til hans cykemakker og
  • en til mig

Taskerne ankom fredag og vi pakkede dem ud, som om det var juleaften.

Jeg har nu kørt motionscykling i 21 år, været ude til 70 motionscykelløb.

Jeg har pakket taske til Vintercup 5 søndage om året i 16 sæsoner.

Jeg har rejst på cykelferier siden 2009.

Jeg KENDER det med at pakke en cykeltaske og prøve at huske det hele. Man laver sine egne systemer (min: garmin ligger altid i min sko, drikkedunke der-og-der og hjelmen spændt fast uden på tasken). Og man drager hjemmefra belæsset med tasker og plastikposer.

Den her taske har et rum til det hele – se nu bare det lille blærede icon der, hvis man skulle glemme hvor sko og hjelm skal være i tasken.

Derfor: Cykelskoene i i cykelskorummet i bunden.

Cykelhjelmen i cykelhjelmrummet – og bemærk: Hjelmen skal ligge på hovedet …

… for når hjelmen ligger på hovedet, så bliver der ekstra plads til den pose der er inde i rummet …

… som nemlig skal indeholde ekstratøj, som f.eks. buff, vindvest, løse ben eller anden skiftetøj, man skal have med på tur.

Det lille icon viser hvor tøjet skal være, hvis man skulle glemme det 🙂

Når du så skal hjem fra turen, så er der også et rum til det våde eller beskidte cykeltøj, du har skiftet fra. (Åhhhh – er der noget klammere, end den der plastikpose med beskidt vintercup-tøj?). Det er selvfølgeligt et noget lunde vandtæt rum, så sved og vand og mudder ikke tørres af på ens andet pick-pak.

Der er også en særlig plads til drikkedunkene.

Foruden alle de små rum til energibarer, tabs, låse, garmin, pulsmåler, vådservietter, sprit, buksefedt, hovedpinepiller, cykelbriller, læbepomade og hvad man ellers kan få brug for, når man er ude på cykeltur.

Der er selvfølgelig rygsæk remme, så du kan slæbe din taske fra bilparkering til startsted (slut med tasker på styret af Cubebiken til vintercup). I går fik jeg mulighed for at prøve at bære en tungt pakket taske og den støtter rigtig godt på lænderyggen, kan jeg fortælle.

Og når man kommer hjem fra tur, kan man tømme sin taske og klappe den sammen, så den bliver flad og ikke fylder noget i skabet.

Det’ sgu da smart!

Så hvor har du været hele mit cykelliv?

Min taske fik sin debut på turen til Juelsminde i går og den skal selvfølgelig med, når jeg om 3 uger skal pakke en taske, som skal følge med min cykel i cykeltransporten mod Provence. Så slipper jeg for, at skulle have sko, hjelm osv. osv. med i kufferten. Ha’ ! Jeg må jo næsten kunne nøjes med en lille taske til håndbagage, når jeg sådan får kufferten tømt for cykelting.

Er jeg begejstret?

Jeg er begejstret!

Kaj fandt taskerne på nettet til 800 kr. stykket (google selv og find et godt tilbud).

Hvilken luxus at bruge penge på og så er det ikke engang juleaften.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar