0 Udgivet i Bolig og hjem

Hvor skal vi bygge og hvor skal vi bo

Godmorgen – på en mandag morgen, der byder på en spontan feriedag (dem elsker jeg).

Jeg starter dagen tidligt, med havregrød og et strejf af kanel, mens jeg prøver at huske hvor jeg placerede kasserne med julepynt under flytningen? Det kan ikke var mange dage, før de skal findes frem.

hvorskalvibyggeoghvorskalvibo

Og så glæder jeg mig til en mandag, med lutter spændende ting på programmet. F.eks overvejelser som hvor skal vi bygge og hvor skal vi bo? Skulle man (som Emilie på billedet herover) sætte fod-på-eget-fundament? Der er mange hyggelige overvejelse, nu hvor det gamle hus med den store have er solgt, pengene (endelig!) er gået ind på kontoen og vi kan begynde at bruge tid på det sjove.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar