0 In Hygge

Hyggecykeltur i godt vejr

Lørdag morgen vågnede jeg af mig selv – uden vækkeur. Jeg er alene hjemme – Kaj er taget til Harzen, for at køre på mountainbike.

Kl. 10 mødtes jeg med Nikoline. Vi havde bestemt os for en lang hygge-cykeltur i det gode vejr.

Vi tunede min Garmin ind på #womans100 ruten – den Kaj lavede til mig i sommers. Det går ud på helt, helt små cykelveje. Kajs cykelture går altid ad de helt små veje. Jeg elsker de ruter, han lægger,

småcykelveje

Landmændene har høstet og markerne er klargjort til efteråret. Vi mødte ikke mange andre trafikanter. Vi cyklede og snakkede, mens tempoet var moderat og vi huskede hinanden på, at modvind er som en BAKKE der ligger ned. Vi havde 50 km modvind og kun os selv til at bryde vinden.

Ved bageren i Brenderup holdt i depot stop. Vi købte soft-ice – vi kunne vælge “en lille”, “en stor” eller “en dejlig stor”. Mums – hvor den smagte godt, der i sensommersolen og hvor var den velfortjent.

småcykelvejeogis

Derhjemme lavede vi udstrækningsøvelser og fik en eftermiddagslur i solen.

Så tilberedte vi en vellykket lammekølle på grillen og fik venindenbesøg. Vi hyggede på terrassen med et spil Trivial, lige indtil terassevarmeren løb tør for gas.

småcykelvejespil

Og her søndag morgen øs-regner det. Hvor var vi bare heldige, med vores lørdag 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar