3 In Vejret

Hyggehelle … nu uden tæer

For pokker, en våd og kold sæsonstart vi havde i Baghjulet i dag!

Normalt ville jeg bare have udsat træningsturen til det blev tørvejr, men det kunne jeg ikke i dag, for jeg var turleder. Det ØSregnede, da jeg drog ud med gr. E kl. 9.30.

Sådan et vejr rydder lidt ud i “kartoffelrækkerne”, så i modsætning til sidste års sæsonstart (hvor jeg var turleder i en 26 mand stor gruppe – med deraf følgende vanskeligheder!), så var vi kun 6 i gr. E i dag (heraf 3 helt nye ryttere). Gruppen var fantastisk positiv (vejret til trods) og vi cyklede godt sammen i et jævnt tempo, ikke mindst for at holde varmen. Jeg følte gruppen var glad for min rute og havde i det hele taget fornemmelsen af succes som turleder. Det kan jeg takke deltagerne for.

Men, hold KÆFT, hvor jeg frøs!!

Efter 30 km kunne jeg ikke mærke min venstre fod overhovedet. Vandet løb gennem mine skoovertræk og vi havde modvind. Jeg troede mine tæer skulle falde af, men så var der én der anbefalede mig, at løsne min sko. Det hjalp. Jeg fik lidt mere blodcirkulation i foden og bevarede livsmodet de sidste kilometer hjem.

Herhjemme havde Kaj VOLDFYRET i brændeoven (tak, skat). Og har man i det hele taget ikke andre glæder i sit liv, så skulle man opleve glæden ved et skoldhedt brusebad, efter sådan en tur!

Jeg trøstede vores 3 nye medlemmer med, at kunne de klare sådan en sæsonstart her, så kunne de klare det hele 🙂

Nu er der dømt middagssøvn til Flandern Rundt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Asger
  4. april 2010 at

  En brav og samvittighedsfuld kaptajn, der uden betingelser holder sin post; min kompliment.

 • Reply
  Kurt Devantier
  5. april 2010 at

  Tak fordi du tog min tur det er jeg glad for men det var træls at i havde sådan et vejer. Jeg var ellers der over til suppe for at takke dig for at du havde taget min tur dette er vel det mindste man kan gøre når der er nogle der hjælper en i en uheldig tid så mange tak for det Helle M.V.H. Kurt Devantier.

 • Reply
  helle
  5. april 2010 at

  Nej – suppen var jeg nødt til at springe over. Brrrrrr – jeg cyklede direkte hvem i varmen, efter turen.

 • Skriv et svar

  Read more:
  Det har været en dejlig morgen

  Mandag morgen kl. 6 startede "Løbeprogram for overvægtige"'s 5. uge. Jeg bærer over med mig selv, selvom jeg kun løb de to ud af 3 ture i sidste uge. Programmet...

  Close