0 In Hverdagen

HyggeHelles 2018

Sidste år lavede jeg et blogindlæg, hvor jeg kiggede tilbage på 2017 ved at plukke det første af hvert blogindlæg i årets 12 måneder.

I år vil jeg gøre det samme. Jeg vil kigge på det blogindlæg der er skrevet på den 28. eller tættest derpå i hele 2018 – lad os se, om det bliver repræsentativt for mit 2018.

Januar 2018 – første udvalgte blogindlæg var kategoriseret i kategorien #Livskvalitet. Det hed I’m the Lady in Red og handlede grundlæggende om at finde de små ting i hverdagen at glæde sig over – selv på en mørk januardag. F.eks. et par nye røde sko …

I februar glædede jeg mig også, denne dag over mit lille rækkehus og hvor nemt det er bo her – ingen lange fortorve at skovle sne på, sådan en kold vinterdag. Glæden ved mit lille rækkehus er kun blev større med tiden og tænk sig, nu har vi fejret 3 juleaftner i huset.

I marts prøvede jeg nye ting af – jeg deltog i gymnastikopvisning med mit hold – jeg gjorde det bare! Grænseoverskridende at stille sig op foran folk på den måde, men fremfor alt sjovt at prøve noget andet. Det er blevet til mange timers gymnastik og det har givet noget andet til min krop.

Sidst i april var jeg igen på Mallorca, for 10. gang på cykel, denne gang på en sort lejet Synapse. Det blev en skøn uge, men også ugen hvor jeg kunne mærke, at jeg var klar til en pause fra Mallorca – nu ville jeg opleve nye cykelveje.

I maj skrev jeg om den Vidunderlige sommer. Solen der bagte ned over os, lige til den gik ned sent om aftenen. Alle de fantastiske solskinstimer vi dog fik. De siger det var den varmeste sommer i 71 år jeg nød det SÅ meget.

I juni løb jeg – varmen til trods. Oh my God! Det var varmt. Jeg udfordrede mig selv med High 5K og holdt de gamle løbesko i gang i ugerne op til arrangementet – i 35 graders varme. I juni var jeg også klar til at sige farvel til mit gamle job. Jeg havde søgt og fået et nyt. Og selvom det er hårdt at skifte arbejde, så har jeg ikke fortrudt det et sekund.

Og varmen fortsatte og fortsatte. Sommerferien skulle holdes hjemme i Danmark (nu da året bød på både forår- og eftersture syd på). Kunne det være mere heldigt i det vejr? 28. juli cyklede jeg dog i området omkring Lübeck, hvor vi holdt en varm forlænget weekend hos Nikoline og svigerdrengen – på cykel, selvfølgelig.

I slutningen af august havde hverdagen med alle dens aktiviteter forlængst holdt sit indtog. Ugerne fløj af sted …

28. september var vi hjemme fra en god tur til Toscana og jeg fik blomster fra en god cykelven. Turen var fuld af gode oplevelser, som vi har at tænke tilbage på – og jeg har kun fået endnu mere lyst til at komme ud og se nye cykelveje.

Slutningen af oktober blev nydt med efterårscykelture omkring skønne Middelfart, hvor folk nød livet – til hest og på cykel.

Slutningen af november var jeg ved at falde på plads i mit nye job. Vi holdt julefrokost og jeg var ved at lære mine nye kolleger at kende og de mig.

Nu kan vi se tilbage på nogle gode juledage. Vi puster ud. Vi nyder ferien.

Og så tog vi afsked med Millevovsen i dag. #Millevovsen drog til de evige hunde-jagtmarker efter et langt og godt hundeliv, omgivet af mennesker der elskede hende. Hun blev 10 år (jeg fik lov at kende hende, de sidste 3). Den sidste tid var Mille plaget af svulster …. hvor er vi kede af at skulle sige farvel. Med kærligheden til en hund følger sorgen over at skulle tage afsked med den en dag. Sov sødt, Mille. Du vil blive savnet – trofaste ven.

Mille 2008 – 2018

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Trøjen er kommet

Tadaaaaa - min nye cykeltrøje er ankommet. Den landede i min stue, sammen med 300 andre cykeltrøjer og således fik jeg lov til at udlevere den til mig selv. Den...

Close