0 Udgivet i Op af sofaen/ På skrump

Hyggetur med D+AG

Dagens kilometer: 78 stk. sammen med D og AG. Og vi sørgede for at finde nogen bakker, så der var lidt til Korsika-samlingen.

Vi sluttede vores tur i depotet hos Hårdt men Hyg’ligt – 6-timers træningsarrangementet, som køres i vores klub i dag. Her var god tilslutning – 71 deltagere var i gang med at cykle. Vi mødte venner og bekendte og blev budt på kage. Jeg takkede nej til kage, med henvisning til min sommerferiekur, som kører fint – ikke én eneste is har jeg spist i min ferie.

I stedet takkede jeg ja til at stykke melon.

Vel hjemme smuttede jeg til stranden for at få en dukkert sammen med niecen og Lillebror, men ak – vandet var fyldt af brandmænd, så den badetur blev kort. Skidt pyt – vi snupper bare én, en anden dag.

I aften skal vi i byen og spise hos gode venner, og hvis jeg kender værtinden ret, kunne det godt være i aften, at jeg skulle indlægge “Ugens Cheat”.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar