11 Udgivet i Motionscykling

Iøvrigt forstår jeg ikke …

Iøvrigt forstår jeg ikke, hvorfor MÆND ikke kan cykle 2½ time, uden at de skal af cyklen for at tisse!!

På turen i går, havde vi et opsamlingsstop efter 20 kilometer. Fire mandspersoner smider straks cyklerne i grøftekanten. Liner op ved en bondemands husmur, trækker ned i cykeltricoten, slæber “slamberten” frem for øjnene af gruppens øvrige 22 medlemmer …

… og pisser op af bondemandens hus !!!!!!!

Det er ikke alene ualmindeligt uhøfligt og pinligt – det simpelhen for klamt!!

Bagefter kan jeg ikke abstrahere fra det faktum, at de her fire herrer ikke vaskede hænder efter “toiletbesøg”. Et par timer efter sad de og spiste sammen med os.

YYDDDRRKKKKKKKK!

JEG kan cykle 125 kilometer uden, at skulle af og tisse – og jeg har aldrig sat mig i en grøftekant med ryggen til 22 mænd og tisset! Det er et spørgsmål om planlægning og kropskontrol.

Andre blogindlæg

11 Kommentarer

 • Svar
  Leo
  6. april 2009 at

  Det er så meget kvinder ikke forstår. Nu sidder mænd jo i realiteten på ‘organet’, og den irritation det giver får mange til at føle at de skal tisse. Det var jo formentlig ikke flere liter højkoncentreret urin, der blev leveret op af bondemandens nykalkede væg…?
  Bortset fra det er jeg enig, gå dog længere væk og tis på et træ eller en busk et sted, hvor der umiddelbart ikke kommer børn og leger.
  Med hensyn til håndvask har undersøgelser med skjult kamera vist, at det er mange flere end 4 ud af 26, der stort set aldrig vasker hænder efter toiletbesøg. Det gælder begge køn og også ekspedienter i bagerbutikker, kokke og den slags…

 • Svar
  Helle
  6. april 2009 at

  YDDRRRKKK!!!!

 • Svar
  Moster Tulle
  6. april 2009 at

  Ja, jeg er jo helt enig med dig, hvilket dette blogindlæg hos mig også klart indikerer

  http://slank.smartlog.dk/m-nd-og-deres-vaner—post159941

  Mener nu også at have set den undersøgelse med hvor mange (få!), der vasker hænder, men i “min” undersøgelse VAR det nu flest mænd, der sprang den lille detalje over.

 • Svar
  Helle
  6. april 2009 at

  “Mænd og klamme tissevaner” – hæ, hæ … ja, man må sige vores blogindlæg er skåret over samme tema 😀

 • Svar
  Leo
  6. april 2009 at

  Ja, hvis man skal tro på hvad der kommer frem når man googler emnet, så har I jo ret, men jeg faldt da også over et par ret gode argumenter for at undgå at røre ved vandhaner og dørhåndtag…
  Det er svært at slippe ud fra et toilet uden at have ‘et eller andet’ på fingrene…

 • Svar
  Helle
  6. april 2009 at

  YYYYYYYDDDDRRKKKKKKK!!!!

 • Svar
  Moster Tulle
  6. april 2009 at

  Nej Leo, du kan tro man kan udvikle den slags evner – brug papirhåndklædet til at lukke vandhanen med og det samme med døren alternativt brug albuen, jakkeærmet – ja, bare man slipper for at sætte fingrene der….

 • Svar
  Helle
  7. april 2009 at

  Hi-hi … jeg kan se det for mig. Moster Tulle på offentligt toilet, breder en serviet ud, før hun sætter sig på brættet og åbner døren med jakkeærmet og lukker vandhanen med papirshåndklædet 😀

 • Svar
  Perle
  7. april 2009 at

  Skal man så skal man jo :o) Da jeg løb broløb skulle jeg også lade vandet da jeg nåede Sprogø. Og med 10 klamme “lokummer” til 2000 mennesker, samt begrænset tid til, at komme af broen uden at blive kørt væk af bussen, så forsvandt forfængeligheden. Ned med bukserne og 10 kvinder sad på rad og række i grøftekanten :o) Og nej, der var heller ikke nogen håndvask tilstede.

 • Svar
  Helle
  8. april 2009 at

  😀

 • Svar
  Moster Tulle
  9. april 2009 at

  Helle – jep, det er nemlig mig 🙂

 • Læg en kommentar